Warn Elite bumper voor Jeep Wrangler

Warn Industries heeft een nieuwe voorbumper voor de Jeep Wrangler JK. De Wranger van modeljaar 2007 tot en met 2012 heeft standaard kunststof bumpers die in het terrein gemakkelijk beschadigen. Bovendien is er weinig mogelijkheid voor het monteren van een lier. De nieuwe Warn bumper lost deze problemen op.

De Warn Elite is van staal gemaakt en beschikt standaard over gelaste ogen voor D-ringen; hieraan kunt u uw sleeplint bevestigen. Er is ook gedacht aan opkrikpunten, verzonken gaten voor mistlichten en bevestigingspunten voor extra lampen.

Maar Warn zou Warn niet zijn als het niet mogelijk was een Warn lier te monteren (trekkracht tot 12.000 pond). Om de auto nog beter te beschermen is een versie van de bumper leverbaar met een dikke buis over de bovenkant. De bumper is gepoedercoat. Voor Nederland is de Warn Elite interessant omdat hij over de volle breedte van de auto loopt en mistlampen kent. Twee eisen die de Nederlandse wet aan onze voertuigen stelt. Desondanks is niet bekend of deze lierbumper in Nederland geleverd wordt en of hij volledig legaal is. In Amerika kost hij vanaf $ 600.