Volkswagen Tiguan acties

De Volkswagen Tiguan Sport & Style is er nu ook in de extra sportieve R-Line-uitvoering. Er is een R-Line exterieurpakket en een R-Line interieurpakket. Het exterieurpakket is individueel bestelbaar. R-Line interieur is alleen leverbaar in combinatie met R-Line exterieur. Het R-Line exterieurpakket zet de sportiviteit van de Tiguan Sport & Style extra kracht bij door de standaarduitrusting aan te vullen met 18-inch lichtmetalen wielen (Mallory) met 235/50 R18-banden (19-inch lichtmetalen wielen optioneel), wielkastverbreders en een sportonderstel. Daarnaast maken ook een zwarte diffuser achter, sideskirts, een achterspoiler en aluminium instaplijsten deel uit van het R-Line exterieurpakket dat voor een meerprijs van 2.180 euro wordt aangeboden. R-Line exterieur is leverbaar in combinatie met de volgende carrosseriekleuren: Candy White, Reflex Silver metallic, Deep Black pareleffect, Night Blue metallic en Pepper Grey metallic.

R-Line interieur
Het R-Line interieurpakket is uitsluitend te bestellen in combinatie met het exterieurpakket. Het omvat sportstoelen, specifieke stoelbekleding (een combinatie van ‘Kylami’ en ‘San Remo’ microvezel), een met leer bekleed multifunctioneel stuur met R-Line-logo, zwarte hemelbekleding en pedalen van roestvrijstaal. Optioneel is lederen bekleding (‘Vienna’) leverbaar. De meerprijs voor R-Line interieur inclusief R-Line exterieur bedraagt 905 euro.

Beide R-Line-pakketten voor de Tiguan Sport & Style zijn nu te bestellen bij de Volkswagen-dealer.

1000 euro voordeel
U wilt wel een Tiguan, maar heeft geen centen voor een dikke R-line? Volkswagen wil nu graag  Tiguans uit de voorraad kwijt. Bij aanschaf van een al gebouwde  Tiguan bieden zij een voordeel van €1000,-. Hier ziet u de voorraadmodellen.

3 gedachten over “Volkswagen Tiguan acties”

Reacties zijn gesloten.