TransAnatolia Rally Raid 2015

Transanatolia 2014De TransAnatolia rally begon in 2010 en is een zeer interessante race door Turkije. De inschrijving voor de editie 2015 is inmiddels gestart.

De internationale Rally Raid is bedoeld voor motoren, quads, SSV’s, 4×4 auto’s en trucks. Elk jaar brengt nieuwe uitdagingen, verschillende routes en de kans om een fascinerend en interessant landschap te ervaren. Het Anatolische terrein loopt van bergen met rotspaden tot zanderige sporen en zelfs zoutvlakten. De rally is geschikt voor beginners, maar zelfs experts kunnen hier hun uithoudingsvermogen en motivatie testen.

Het management organiseert een bivak dat de rijders volgt en is uitgerust met WiFi, lekker eten in zowel Turkse als Europese stijl, een veilige accommodatie en goede douches.

De TransAnatolia gebruikt een satellietvolgsysteem voor monitoren van de deelnemers. Voorts worden alle mogelijke maatregelen genomen om de veiligheid te garanderen, waaronder controles op de grond en vanuit de lucht. Uiteraard zijn helicopters startklaar.

De 2015 editie van de TransAnatolia vindt plaats tussen 22 en 29 augustus 2015 en biedt de deelnemers zowel avontuur als schitterende landschappen. Zie voor meer informatie http://www.transanatolia.com/.