Taxi vanaf Schiphol

Voor het bestellen voor een taxi vanaf Schiphol heb je het juiste taxibedrijf gevonden. Wij zorgen voor de juiste taxi of taxibus, zodat je snel en correct van Schiphol naar je bestemming wordt gereden.

Tijdens het bestellen, of dat nu telefonisch of via internet gebeurd, worden een aantal gegevens gevraagd. Belangrijk voor ons om te weten is, voor hoeveel personen de taxi nodig is, het vluchtnummer met de verwachte aankomsttijd en een mobiel nummer. Hiermee gaat de chauffeur je bellen als het vliegtuig daadwerkelijk is geland. Het is daarom altijd belangrijk dat je het mobiele nummer weer aanzet na de landing.

 

Betaling van de taxi vanaf Schiphol

De betaling kan op alle mogelijk manieren die je maar kan bedenken. Voor particulieren die online de taxi reserveren, zijn er een aantal opties die aangeklikt kunnen worden. Betaal je liever contant in de taxi bij de chauffeur of via pinbetaling de rit, dan kan dat altijd. Ook kan je de rit tijdens het bestellen al direct via Ideal betaling in orde maken. Dan heb je in de taxi zelf helemaal geen financiële verplichtingen meer. Wel zo makkelijk als je moe na een lange vlucht in je taxi zit.

 

Bedrijven op rekening en meer

Voor bedrijven hebben we nog een optie en dat is dat de rit achteraf op rekening gereden kan worden uitgevoerd. De klant wordt netjes opgehaald van Schiphol en wordt direct naar zijn of haar bestemming gebracht. Voor nog een grotere service naar de klant toe, hebben we ook de mogelijkheid om de gasten binnen bij de meeting point op te wachten met een naambordje. De chauffeur zal ze dan begeleiden naar de taxi en dan rechtstreeks naar het adres brengen.

 

Taxibusjes makkelijk voor vakantie vanaf Schiphol

Ben je met een familie, grote groep of zijn er meerdere gasten die aankomen, dan hebben we 3 soorten taxibusjes vanaf Schiphol rijden. Zo is er een 6 persoons taxibus, een 8 persoons taxibus en zelfs een verlengde 8 persoons taxibus. Zo zie je maar dat er voor iedereen wel een taxi beschikbaar is.

Reis je met een baby van nog geen jaar oud, dan mag je het kindje gewoon op schoot houden. Er zijn voor taxi’s namelijk geen verplichtingen voor de maxi cosi en andere kinderstoelen of verhogingen. Kindjes die zelfstandig kunnen zitten, krijgen gewoon de heupgordel om.

Een baby van nog geen jaar oud, telt in het aantal personen niet mee. Wel moet je rekening houden met de bagage van de baby, zoals extra koffer, een kinderwagen of buggy. Deze hebben wel ruimte nodig in de bagageruimte, dus let op het bestellen voor de juiste taxi of taxibus.

Ook het meenemen van een rollator of een inklapbare rolstoel is bij ons mogelijk. Laat het wel even aan ons weten, zodat ook hiervoor de juiste taxi ingezet kan gaan worden.

Zelfs een hond of kan in een bench kan bij ons mee in de taxi. Ook hiervoor zouden wij dat graag van te voren willen weten voor het inzetten van de juiste taxi. Heb je een fietsvakantie gehad en je komt weer terug met je eigen fiets, geef dat ook even door en wij zorgen voor het juiste vervoersmiddel.