Skoda Yeti Arctic edities

Wij weten niet of het u ook opvalt, maar die Skoda Yeti is steeds vaker in het straatbeeld te zien. Gisteren zagen we er nog drie tegelijk, en dat was niet bij de dealer! Skoda is dus goed bezig, en wil dat benadrukken met een winteractie: De Yeti Arctic.

Alle Arctic modellen beschikken over een deels zilverkleurige dakrailing, 17 inch lichtmetalen velgen Matterhorn Antraciet, stootstrips met verchroomde accenten en ‘Sunset’ getinte ramen achteraan. Ook hebben ze allemaal dezelfde motor, een 1.2 TSI-motor met 105 pk, energielabel C en een zesversnellingsbak. Voor een dieselmotor zult u moeten uitwijken naar de normale uitvoeringen.

De goedkoopste special is de Active Arctic. Deze kost €18.990 en kan nog tegen meerprijs worden voorzien van een Function pakket, een rokerspakket, een Audio Pack, ESC en een zogenaamde thuiskomer.

De tussenuitvoering wordt Comfort Arctic genoemd en kost vanaf €20.990. Vanaf dit uitrustingsniveau zijn de buitenspiegelkappen en portierhendels gespoten. Ook zijn extra opties verkrijgbaar, zoals een MDI systeem voor aansluiting van externe audio, mistlampen of een lendensteun.

Het topmodel Ambition Arctic is het meest luxueus en kost vanaf €21.990. Bestellen kan tot eind april of zolang de voorraad strekt.

2 gedachten over “Skoda Yeti Arctic edities”

Reacties zijn gesloten.