Range Rover Autobiography Ultimate Edition

Land Rover zal op de autoshow van Genève de ‘ultieme’ uitvoering van de Range Rover laten zien. Het gaat om de Autobiography Ultimate Edition. Dit vlaggenschip is voorzien van een zeer luxueus en handgemaakt interieur. Niet alleen is dit voorzien van soepel en zacht leder en fraai hout, maar ook van twee Apple iPads in de hoofdsteunen.

Eveneens nieuw is de toepassing van Kalahari hout voor de afwerking van dashboard en portieren. Het interieur is beschikbaar in de unieke kleurencombinaties Ivory / Dark Cherry of Arabica / Ivory. Voor het exterieur zijn twee unieke lakkleuren beschikbaar, Roussillon Red of Otago Stone. De portiergrepen in carrosseriekleur en de grille en roosters in de voorspatborden in de metaalkleur Dark Atlas vormen geraffineerde details.

Achter de luxueuze voorstoelen is de achterbank voorzien van een brede middenconsole met laptoptafel, een koeler voor drankjes en twee Apple iPads  in de hoofdsteunen van de voorstoelen. Het is niet bekend of deze permanente internetverbinding hebben, maar we verwachten van wel.

Qua motorisering beschikt de ultieme Range over een 4,4 liter TDV8 dieselmotor met 313 pk en 700 Nm voor Europa. Andere markten hebben liever de stillere en nog snellere 5.0 V8 Supercharged benzinemotor met een vermogen van 510 pk en een koppel van 625 Nm. Geloof ons, als u deze auto kunt betalen zijn de benzinekosten niet uw probleem.

De Range Rover Autobiography Ultimate Edition wordt gebouwd in een wereldwijde oplage van 500 stuks en verkocht in een twintigtal markten. Een bron weet ons te melden dat er 10 naar Nederland komen. Dus haast u. De prijs is nog niet bekend, maar dat kan voor de doelgroep geen probleem zijn.

Een gedachte over “Range Rover Autobiography Ultimate Edition”

Reacties zijn gesloten.