Prijsvraag van Mercator

Mercator Experience (FaceBook) heeft op dit moment een leuke prijsvraag lopen. Hier komt-ie:

“Het oppompen van tubeless banden (zonder binnenband) kan wel eens problemen opleveren. Men pompt de band meestal op door middel van een compressor of de bandenpomp bij een tankstation. Als een band erg zacht is of helemaal leeg na het plakken van de band, dan wil het oppompen van je band wel eens een probleem gaan worden. Omdat de bandenpomp van het tankstation geen druk voelt en dus niet zal pompen of als u de lekkenbanden-stand gebruikt bij de bandenpomp zal er lucht ontsnappen langs de velg omdat het wiel tubeless is. Bij het gebruik van een compressor zult u dit ook hebben. Hier is een oplossing voor, wellicht meerdere?!
Wees creatief, maak een filmpje, upload deze naar YouTube en link het hier op onze Facebookpagina [ link ] of als u geen FaceBook pagina hebt, stuur ons dan de YouTube link en dan plaatsen wij deze op onze pagina! Onder de leukste goede antwoorden, verloten wij een leuke attentie! Succes!!”

4 gedachten over “Prijsvraag van Mercator”

  1. bind een touw, of nog beter een brede spanband om het midden van de band en trek deze stevig aan. De wangen van de band bollen op en sluiten zich rond de velg.

    Dan werkt de compressor wel 🙂

    Gr,
    Johan

Reacties zijn gesloten.