Offroad Budel 7, 8 en 9 oktober

offroad BudelDit jaar wordt het grootste 4×4 evenement van de BeNeLux gehouden op 7, 8 en 9 oktober. Op Offroad Budel is voor iedereen wat te beleven: van mild tot wild en voor jong en oud. Van het rijden van toeristische routes tot de extra zware 4×4 routes waar lieren, verhogingen en minimaal modderbanden aan te pas komen. Op ons hoofdterrein is een grote variatie aan animatie te vinden, zoals uitdagingen met betonelementen en een modderbak, een 4×4 markt, wedstrijden en demonstraties, horeca en heel erg veel voor de kinderen.

In de grote feesttent vinden op vrijdag- en zaterdagavond live optredens plaat. Wie na al dit geweld en gefeest moe is, kan naar de grote camping om de volgende dag weer vroeg aan het ontbijt te zitten.

Houd voor de meest recente informatie onze website www.offroadbudel.nl en onze Facebookpagina www.facebook.com/OffroadBudel in de gaten (vergeet niet te liken).

Zorg dat Offroad-Budel 7, 8 en 9 oktober 2016 op de kalender staat! Voor clubs is het mogelijk om je te presenteren op onze 4×4 markt. Heb je interesse in een stand? Stuur dan een e-mail naar info@offroadbudel.nl. Bij 20 inschrijvingen of meer voor de roadbooks via uw club is de stand gratis!

We hopen jullie te zien in oktober!

Met vriendelijke groet,
Het team van Offroad Budel