Matzwart of chroom voor de Opel Mokka

Opel Mokka Cobra accessoiresWij waren onlangs op de autosalon van Brussel, waar de Opel Mokka een ereplaatsje op de stand had. Naast de kleine Adam was ook de Mokka goed voor veel aandacht. Wilt u nog meer opvallen met de mini SUV, dan is het goed om te weten dat er al accessoires van Cobra voor zijn.

Cobra Technology & Lifestyle (www.cobra-sor.com) biedt vanaf nu haar bekende pushbars en sidebars voor de kleine Opel. Daarbij kan de klant zelf kiezen uit matzwarte coating of glanzend roestvrij staal. De nieuwe, matzwarte accessoires doen het bijvoorbeeld erg goed op een witte auto, of juist op een ‘gewrapte’ matte kleur.

De pushbar, die door de fabrikant brush guard genoemd wordt, heeft een buisdiameter van 60 millimeter en maakt de Opel Mokka aanzienlijk stoerder. Uiteraard is er ook een beschermend element. In het geval van een aanrijding veert de constructie een beetje mee, wat de schade aan de auto moet verminderen. Daarnaast voldoet dit accessoire uiteraard aan de Europese eisen voor voetgangersveiligheid. Individuele inspecties, zoals in Duitsland, of ‘gezeur’ zijn daarmee uit de lucht.

Een tweede accessoire zijn de dorpelbeschermers. Deze hebben een buisdiameter van maar liefst 80 millimeter. Geïntegreerde steps zorgen voor een gemakkelijke instap bij alle vier deuren. Ook hier wordt de auto beschermd. Niet alleen in het terrein, maar vooral – denken wij – in de stad.

Roestvrij stalen bevestigingsmateriaal is beschikbaar voor wie extra lampen op de voorzijde wil monteren. Alle Cobra Technology & Lifestyle componenten zijn voorzien van twee jaar fabrieksgarantie.