Landreiziger Webshop

Het duo Martin en Liz stond al bekend om hun uiterst informatieve website www.landreiziger.nl waar zij zeer uitgebreide reisinformatie in woord en beeld met hun bezoekers delen. Ook de aanzienlijke hoeveelheid modificaties die zij overwegend in eigen beheer en naar eigen ontwerp aan hun Defender 110 hebben aangebracht, is door de zeer open verslaglegging ervan een geliefd stuk inspiratie bij menig 4×4 rijder en overlander.

Veel overlanders hebben dan ook de weg naar Dordrecht waar het duo woonachtig is, al gevonden en hebben zich uitvoerig laten voorlichten over de zin en onzin van voertuigmodificaties. In veel gevallen schoven Martin en Liz het eigen werk aan de kant en hielpen mee waar de kennis of kunde van hun ‘medereizigers’ tekort schoot.

De stijgende lijn in de vraag naar componenten, deels voorbereide modificaties of complete installaties heeft het duo uiteindelijk doen bewegen een webshop in te richten. Het doel dat Landreiziger hiermee voor ogen heeft is met name de drempel verlagen voor de enthousiaste doe-het-zelver om zelf aan de slag te gaan met de uitvoerig beproefde modificaties. Zij doen dit middels twee heel interessante concepten; ‘parts in a box’ en ‘mods in a box’. De parts in a box is zoals de naam al aangeeft, een doos met componenten en een handleiding, terwijl de mods in a box een zo goed als complete uitgewerkte modificatie op zal leveren. Deze hoofd categorie zal in de komende jaren tot een erg interessant geheel groeien dat zich niet beperkt tot alleen Land Rover Defender modificaties.

De Landreiziger Shop kent ook een gedeelte accessories die vooral interessant zijn door het selectiebeleid van Martin en Liz. Zij voeren alleen producten die zij zelf toegepast hebben of toe zouden passen, wat duidelijk terug te zien is in de persoonlijke productomschrijvingen en bevindingen. Daarmee hebben zij hun webwinkel tot een fraai verlengstuk van hun blog weten te maken en is de Landreiziger Shop een welkome aanvulling die zich door kennis en kunde weet te onderscheiden.

www.landreiziger.nl

shop.landreiziger.nl