Land Rovers en Jaguars huren bij Hertz

Caroline Simmerman - Marketing Manager Hertz Benelux en Tijmen van Iersel - Fleet Sales Manager Jaguar Landrover NederlandHertz is al een aantal jaren geleden een samenwerking met Jaguar Land Rover gestart. In 2011 is Hertz Autoverhuur begonnen in de Benelux met het introduceren van de Jaguar XF en later de XJ in haar wagenpark en in 2012 met Landrovers (Discovery en Freelander). Vorig jaar heeft Hertz de sportieve prestigieuze Dream Collection auto Jaguar F-TYPE en Range Rover Evoque geïntroduceerd met groot succes.

Om die reden gaat Hertz in de Benelux haar samenwerking verder uitbreiden met Jaguar Land Rover Benelux. In 2014 zal Hertz maar liefst 50 eenheden van Jaguar Land Rover in haar wagenpark opnemen. De modellen zullen bestaan uit: Jaguar XF, Jaguar XJ, Jaguar XF Sportbreak, Landrover Discovery, Range Rover Evoque en natuurlijk als juweel in de kroon de nieuwe Jaguar F-TYPE Coupé die medio 2014 wordt verwacht.

“Fantastisch dat we op deze wijze verder kunnen uitpakken,” zegt Henk van den Helder, General Manager Benelux. We hebben groot succes bij onze zakelijke klanten en internationale reizigers met deze merken en we kijken ernaar uit die geweldige F-TYPE Coupé te mogen introduceren deze zomer. Wij bruisen van de energie en onze klanten zullen daarvan smullen.”

Over Jaguar Land Rover
Gebouwd rond twee iconische Britse automerken met een rijke historie en wereldwijde allure, is Jaguar Land Rover de grootste fabrikant van premium auto’s in het Verenigd Koninkrijk. Met ambitieuze groeiplannen en investeringen van circa € 3 miljard in productontwikkeling in maart 2014, is Jaguar Land Rover het middelpunt van de Britse automotive industrie om de beste technische en innovatieve voertuigen te leveren. www.jaguar.nl

Over Hertz
Hertz is ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij die met de merken Hertz, Dollar en Thrifty auto’s verhuurd in circa 10.400 vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Azië, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland. Hertz verhuurt al ruim 50 jaar kwaliteitsvoertuigen aan particuliere en zakelijke klanten in de Benelux. Product- en service-innovaties zoals de Hertz Gold Plus Rewards, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatie systeem, en de unieke voertuigen in de Dream, Family, Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie.