Land Rover op Landgoedfair

Van 17 tot en met 21 augustus 2011 vindt de jaarlijkse Landgoedfair plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De 17e editie van de Landgoedfair staat dit jaar geheel in het teken van het thema ‘buitengewoon heerlijk’ met vijf dagen lang proeven, beleven, winkelen en genieten op één van de gezelligste en meest sfeervolle buitenfairs in Nederland.

Het aanbod van standhouders is diverser dan ooit. Naast kleding, sieraden, brocante, antiek, snuisterijen, cadeaus en veel delicatessen op de Culinaire Weide, vindt u dit jaar op de Landgoedfair meer aanbod voor heren. Natuurlijk zijn er de vertrouwde demonstraties en workshops met o.a. roofvogels, jachthonden en paarden.

Speciaal voor de Landgoedfair heeft Land Rover een tweetal arrangementen samengesteld:

Land Rover Arrangement 1

– Gehele dag toegang tot de Landgoedfair.
– Land Rover parking only.
– Ontvangst in de Land Rover Lodge met koffie of drankje.
Arrangement volwassenen: € 12,50

Land Rover Stapelbakker Arrangement 2

– Gehele dag toegang tot de Landgoedfair.
– Land Rover parking only.
– Ontvangst in de Land Rover Lodge met koffie of drankje.
– Na afloop bezoek bent u te gast in Pannenkoekenhuis “De Stapelbakker” (incl. pannenkoek, een drankje & ijs of koffie na, naar keuze).
Arrangement volwassenen: € 32,50.

U kunt zich inschrijven tot 1 augustus 2011. Na deze datum sluit de site en kunt u uitsluitend toegangskaarten verkrijgen via de kassa van de Landgoedfair. U ontvangt begin augustus een bevestiging met uw toegangsbewijs

Data en openingstijden: woensdag 17 tot en met zondag 21 augustus 2011, dagelijks van ’s ochtends 10.00 tot ’s avonds 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.
Meer informatie via Land Rover: http://www.landrover.com/nl/nl/lr/estate-fair/2011/.