Kärcher met Dakar reinigingsstation aanwezig in Amsterdam

Kärcher tijdens de DakarNa het grote succes van de Kärcher reinigingsstations in de Dakar Rally van 2012, 2013 en 2014 kunnen de bezoekers aan de ISSA INTERCLEAN, de internationale vakbeurs voor de schoonmaaksector van 6 tot en met 9 mei 2014 van heel dichtbij kennismaken met de wijze waarop tijdens de de zwaarste rally ter wereld de Dakar voertuigen gereinigd worden door de professionals van Kärcher.

Dit keer geen Argentinië en Chili maar het beursplein voor de Rai
Dit keer dus niet San Juan of Salta in Argentinië of Antofagasta en La Serena in Chili maar naar Amsterdam in Nederland. Dit keer gaat het ook niet om de reiniging van de voertuigen van de 438 teams die afgelopen editie deel hebben genomen aan Dakar, maar om alle taxi’s van TCA die de bezoekers van en naar Amsterdam Rai brengen voor een bezoek aan de ISSA INTERCLEAN beurs.

Beursplein omgetoverd tot Argentijnse woestijn
In de tweede week van mei zal het beursplein van Amsterdam Rai omgetoverd worden tot een ware woestijn. Met 50 ton woestijnzand, een aantal Dakar-voertuigen waaronder een KTM motor en een MINI zal de bezoeker aan de ISSA INTERCLEAN de indruk krijgen dat hij zich midden in de Argentijnse woestijn bevindt. Een compleet uitgerust reinigingsstation inclusief opvangbassin voor het recyclen van het afvalwater zal de echte blikvanger zijn. De bezoekers aan de ISSA INTERCLEAN krijgen op deze manier een blik achter de schermen van het Dakar spektakel.

De juiste partners
In samenwerking met de beursorganisatie van de ISSA INTERCLEAN en TCA zullen tijdens de gehele beursperiode (van 6 tot en met 9 mei) alle TCA-taxi’s die de bezoekers van en naar het beursgebouw brengen de mogelijkheid geboden worden hun voertuigen door een professioneel team te laten reinigen in het speciaal opgezette reinigingsstation. Het thema reiniging begint dus al voor de deuren van het beursgebouw en dat nog eens op een ludieke wijze.