Jeep Wrangler variant: Mojave

Op de autoshow van New York laat Chrysler een nieuwe Jeep zien: de Wrangler Mojave. De naam heeft betrekking op een ruige 4×4 trail, de Mojave Trail, die van Laughlin in de staat Nevada naar Afton Canyon bij Barstow, California loopt. De Wrangler Mojave is voorzien van een speciaal woestijnthema en is onder meer beschikbaar in de 2011-kleur Sahara Tan. De kap is in dezelfde kleur gespoten als de metalen delen. Feitelijk komt die kap van de luxueuze Wrangler Sahara modellen.

Bijzonder aan de Jeep Wrangler Mojave zijn natuurlijk allereerst de Mojave en salamander motieven op de motorkap en achterkant. Ook krijgt de op de Sport gebaseerde Wrangler de side steps van de Sahara. Die overigens niet off-roadvaardig zijn. Dat geldt weer wel voor de banden en velgen, die lijken op die van de Wrangler Rubicon. Het izjn 17 inch velgen in mineral gray die zijn voorzien van agressieve 32-inch banden. Details zijn onder meer een benzinedop afdekkap en bescherming voor de achterlichten. Extra’s die u ook gewoon bij Mopar, het tuningbedrijf van Chrysler, kunt bestellen.

Binnenin zijn de stoelen van de Mojave voorzien van een donker zadelleer met ingewerkt salamanderlogo. Een speciaal hout omvat de ventilatieopeningen, de handgreep voor de passagier, de spaken van het stuurwiel en de inleg in de deuren. Oh ja, u krijgt er ook een setje Mopar moddermatten bij.

De Jeep Wrangler Mojave is beschikbaar in de kleuren Sahara Tan, Bright White en Black  en komt in Amerika in juni op de markt. De prijs is daar $29,195. Hoewel het persbericht dat niet meldt, nemen wij aan dat die prijs geldt voor de tweedeurs versie. Er is ook een Wrangler Unlimited met vier deuren verkrijgbaar.

6 gedachten over “Jeep Wrangler variant: Mojave”

  1. Dit ziet er wel heel avontuurlijk uit! Eigenlijk wel een beetje mijn smaak zo. Gelukkig heb ik geen centen, want anders zou ik er misschien wel serieus over na gaan denken 😀

  2. Is dit dezelfde als die groenige Jeep die we de laatste keer op de RAI hebben zien staan en waar we wat foto’s van hebben gemaakt? Die vond ik wel wat hoor 😀

  3. Het is inderdaad een Jeep Wrangler Unlimited, de vierdeurs uitvoering dus! Zeg maar de Jeep 110 voor jou…

Reacties zijn gesloten.