Jeep Wrangler Black Ops

Chrysler / Jeep heeft een speciale versie van de Wrangler uitgebracht. De opgestoerde auto heet voluit ‘Call of Duty: Black Ops edition’. De naam verwijst naar een populair videospel voor de Xbox 360. Uiteraard maakt de auto zijn opwachting in het spel van fabrikant Activision. De Wrangler zelf is gebaseerd op het 2011 model dat in Europa nog niet verkrijgbaar is. Het interieur is vernieuwd en het dak van de Sahara uitvoering is in kleur gespoten.

De Black Ops uitvoering gaat in Amerika tussen de $30.625 voor de tweedeurs en $33.500 voor de vierdeurs kosten. Denk nu niet dat die gamer kids dat niet kunnen betalen. Veel gamers blijken mannen tussen de 30 en 40 te zijn, dus met redelijk diepe zakken.

Mike Manley, President en CEO van Jeep zei het volgende over de auto “De partnership van het merk Jeep met Activision brengt ’s werelds meest capable en iconische voertuig – de Jeep Wrangler – samen met één van ’s werelds meest populaire entertainment ervaringen. Als resultaat hiervan zijn wij in staat het merk Jeep en haar legendarische mogelijkheden onder de aandacht van een nieuwe groep consumenten te brengen.”

Jeep is de laatste tijd nogal bezig met ‘badge’ uitvoeringen die geen echte vernieuwingen brengen, zoals de Islander en de Mountain uitvoeringen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de Black Ops. Deze Jeep heeft lampbeschermers en een benzinedeur van Mopar, en Black Ops logo’s op het dak en op de zijkanten. Oh ja, en hij is zwart. En er zit geen raketwerper op.

2 gedachten over “Jeep Wrangler Black Ops”

  1. Dank voor je reactie!
    Ik was wat te voorbarig door te melden dat het spel voor de Xbox 360 was. Het is er volgens de website van de fabrikant voor de “PLATFORMS: PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS”. Zelf ben ik momenteel druk met GT5!

Reacties zijn gesloten.