Jeep Wrangler BeachRescue

Jeep Wrangler BeachRescueEen nieuwe variant op de Jeep Wrangler Unlimited, de BeachRescue, wordt in een beperkte oplage geproduceerd.

Nog stoerder
De vierdeurs Jeep Wrangler Unlimited BeachRescue is herkenbaar op het eerste gezicht. Zo beschikt hij over markante ‘door protection shields’ die krassen en deuken voorkomen. Een ander opvallend detail is de reservewielcover. Deze heeft de kleur van de carrosserie en is voorzien van een contrasterende afdekplaat met Jeep-logo. De buitenspiegels op hun beurt zijn afgewerkt met speciale spiegelkappen. Ook deze zijn uitgevoerd in carrosseriekleur én voorzien van het Jeep-logo (in reliëf).

Nog completer
Het bijzondere karakter van de Jeep Wrangler Unlimited BeachRescue komt ook tot uiting in de zeer complete standaarduitrusting. De Freedom Top 3 bijvoorbeeld, maakt alle gradaties tussen open en dicht rijden mogelijk. Daardoor is deze speciale editie van de Wrangler Unlimited geschikt voor alle (weers)omstandigheden – van beachclub tot en met wintersport. Ook standaard is: airconditioning, centrale deurvergrendeling, keyless entry met startonderbreker, zijairbags in de voorstoelen, cruise control, 17-inch lichtmetalen velgen inclusief speciale Goodyear Wrangler banden met witte opdruk, een met leer bekleed stuur, extra donker getinte zijramen achter en de handige Freedom Panel opbergtas. De enige beschikbare optie voor dit beperkt verkrijgbare model is metallic lak.

Het voordeel van avontuur
De Jeep Wrangler Unlimited BeachRescue is leverbaar met de soepele 3,8-liter V6 motor en de efficiënte 2.8 CRD- dieselmotor. Beide modellen beschikken standaard over een handgeschakelde zesversnellingsbak – de 2.8 CRD is optioneel te leveren met een vijftraps automaat.
De Jeep Unlimited BeachRescue 2.8 CRD staat in de prijslijst voor € 46.990,- en de uitvoering met de 3.8 V6 voor € 48.190,-. Daarmee zijn ze rijker uitgerust en bovendien nog € 3.000,- voordeliger dan de Jeep Wrangler Unlimited Sport-uitvoeringen die als basis dienen voor de BeachRescue-modellen. En dat is precies wat Jeep bedoelt met het voordeel van (extra) avontuur.