Jeep Wrangler 2011 vernieuwd

De Jeep Wrangler is vernieuwd voor het modeljaar 2011, dat halverwege 2010 begint. Het meest opvallend zijn de wijzigingen aan het interieur. Dit maakt nu gebruik van veel betere materialen en ziet er aanzienlijk luxer uit.

Het hele dashboard, het stuurwiel en de deuren zijn verbeterd en er zijn nieuwe opbergmogelijkheden. Tegelijkertijd is de ergonomie van Jeep’s ikonische model verbeterd. Let ook op de armleuningen in de deuren (klik op de kleine afbeeldingen voor een diashow). Een andere nieuwigheid zijn verwarmde en elektrisch bedienbare buitenspiegels. Standaard op vrijwel elke auto, maar bij de Wrangler was dat niet zo eenvoudig. De deuren moeten er immers nog steeds uit kunnen. Andere handigheden zijn knoppen op het stuurwiel, een USB interface en een 12-volt plug in het interieur.

Naast kunststof hardtops in de kleur van de auto lijkt er verder weinig veranderd. Diegenen die hoopten dat de Wrangler de nieuwe Pentastar V6 en de automatische versnellingsbak van de Grand Cherokee zou krijgen komen bedrogen uit.

Jeep Wrangler 2011 Jeep Wrangler en Wrangler Ultimate 2011 Jeep Wrangler 2011