Jeep smartphone app

I am Jeep mobileJeep heeft een app voor de smartphone waarmee allerlei interessante dingen te doen zijn. De app is beschikbaar in Nederland en werkt in de talen Italiaans, Frans, Engels, Spaans en Duits.

Binnen de app kunt u een profiel invullen met informatie over uzelf en de auto.  Dat is bijvoorbeeld handig wanneer u bepaalde data moet onthouden. Zoals een servicebeurt of de APK.

Leuker is de mogelijkheid om uw auto terug te vinden. Dat kan door een foto van de omgeving te maken, een notitie te schrijven of een voice memo op te nemen. We nemen toch aan dat ook de GPS informatie gebruikt kan worden. In elk geval toont de afbeelding hierboven hoe u uw auto terugvindt op een kaart.

I am Jeep mobileU kunt ook het Jeep nieuws volgen, Jeep People en Jeep Travel raadplegen, en natuurlijk de dichtstbijzijnde dealer zoeken. Bij die dealer kunt u ook een afspraak inplannen voor een proefrit met het nieuwste model.

Een andere toepassing is het digitaal raadplegen van het handboek. Helaas laat Jeep hier steken vallen: voorlopig schijnen alleen de boeken van de Jeep Grand Cherokee en de Compass beschikbaar te zijn.

Zie http://www.iamjeepmobile.com/en/index.html.