Jeep Grand Cherokee op grijs kenteken

Profi Glass BV introduceert de grijs kenteken aanpassing voor de nieuwe Jeep Grand Cherokee. De uitvoering wordt ‘High roof Commercial’ genoemd, wat al iets zegt over de wijze van opbouw. Het gaat hier namelijk om een auto met een verhoogd dak, waardoor alleen een 30 cm hoog schot achter de voorstoelen nodig is. Dit waarborgt een comfortabele zit voor bestuurder en bijrijder. Volgens Profi Glass zijn voorgevormde en hoogglans gespoten kunststof blinderingspanelen gebruikt en sluit het design naadloos aan op de vormen en lijnen van de auto. Een ander voordeel is de volledig vlakke laadvloer met diverse opbergmogelijkheden. Naast de ombouw verzorgt Profi Glass ook het keurings- en logistieke traject.

Het zal duidelijk zijn dat de Jeep Grand Cherokee hierdoor voor de zakelijke rijder nog aantrekkelijker wordt. Er hoeft geen BPM en CO2 heffing te worden betaald, de ondernemer betaalt het lage wegenbelasting tarief en een lagere verzekeringspremie en kan gebruik maken van investeringsaftrek en lagere bijtelling.

Naast de ombouw met verhoogd dak kan de Grand Cherokee ook worden omgebouwd zonder deze aanpassing maar met een volledig tussenschot. Tevens bouwt Profi Glass BV de Jeep Wrangler Unlimited om naar grijs kenteken.