Isuzu TrailView is als Google StreetView

Isuzu TrailViewGeneral Motors South Africa weet wat haar klanten leuk vinden. Trails rijden met hun Isuzu ‘ bakkie’  natuurlijk. En om ze daarbij te helpen is een bijzonder initiatief gestart: Isuzu TrailView, een soort Google StreetView voor in het terrein. Zo kun je vooraf of zelfs tijdens het rijden het trail verkennen en precies zien wat je te wachten staat. Zuid-Afrika heeft nog een flink aantal publiek toegankelijke trails waar je niet alleen heerlijk kunt 4×4-en, maar ook bijzonder wild kunt zien.

De website heeft natuurlijk nog een doel. Isuzu wil laten zien dat haar zesde generatie pickup truck alles aan kan. Modellen als de KB 240 4×4 Fleetside, de KB 300 D-TEQ 4×4 Extended Cab LX of de KB 250 D-TEQ Double Cab 4×4 LE beschikken allemaal over lage en hoge gearing en een diff lock op de achterste as.

Isuzu TrailViewIsuzu TrailView is een website die de mooiste trails laat zien. Niet alleen op een kaart, maar met een soort eindeloze foto’s. Deze zijn gemaakt op dezelfde manier zoals Google dat doet, alleen dan niet met suffe Priussen. Nee, een nieuwe Isuzu KB werd voorzien van een 360 graden camera en de resulterende beelden werden met gespecialiseerde software verwerkt. Maar het blijft niet bij deze beelden. Er zijn ook andere foto’s en tips van terreinrijders in het materiaal verwerkt. Sterker nog, sommige off-road tips komen van de instructeurs van de Isuzu Off-road Academy,

Als we zien hoe fraai TrailView geworden is kan het niet lang duren voordat Google een Jeep uitrust met haar camera’s en de trails rondom Moab gaat inventariseren.

Bekijk Isuzu Trailview op www.isuzutrailview.co.za.