Drift Stealth 2 actiecamera

Drift Stealth 2 actiecameraDrift Stealth 2 is de kleinste en lichtste camera van het merk. Links op de foto dus. U kunt hem dus altijd meenemen en overal op monteren. De lens biedt een optische gezichtsveld van 137 graden en is draaibaar over 300 graden, zodat de exacte plaatsing op een voertuig minder van belang is. Natuurlijk filmt de Drift Stealth 2 in full HD: 1080p en 30 bps. Slow-motion shots zijn mogelijk in 720p en tot 60 bps.

De kleine actiecamera meet slechts 80 mm x 42 mm x 27 mm en hij weegt 97 gram. Er is een complete range aan Drift mounts en accessoires, zodat u de camera op ongeveer alles kunt bevestigen met de standaard ¼ inch schroefdraad. De camera is weerbestendig, dus tegen regen en sneeuw, maar kan niet onder water zonder de extra waterdichte behuizing.

Met zijn Aptina CMOS sensor produceert hij kristalheldere high definition beelden. De opnametijd van de geïntegreerde 1500 mAh accu is 3 uur op 1080p. De accu is eenvoudig op te laden via een stopcontact of de USB poort van een computer of auto. Met het kleurgecodeerde scherm en de LED weet u altijd wat de camera aan het doen is. Er zijn ook gratis apps voor iOS en Android.