Dr. Sticker

Onlangs werden wij gewezen op de website Dr. Sticker. Met behulp van deze website kunt u gemakkelijk stickers ontwerpen en bestellen. Maar natuurlijk ook posters, foto’s op canvas, belettering en meer. De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Op de site zijn veel voorbeelden te vinden van het beletteren en bestickeren van auto’s.

Via www.drsticker.nl kunt u met een gebruiksvriendelijk menu uw bestand uploaden. Vervolgens drukt Dr. Sticker uw bestand op sticker vinyl, canvasdoek of op materiaal voor een spandoek e.d.. Hierbij heeft u de mogelijkheid uw gewenste formaat, vorm en/of soort te selecteren. Zijn uw stickers bedoeld voor buiten? Dat is geen enkel probleem. Zij beschikken over print materiaal dat bestand is tegen allerlei typen weersomstandigheden. Bestellen kan op drie manieren: via de ontwerpmodule, webshop of via het offerte formulier.

Voorbeelden van producten zijn Wit glans sticker vinyl (zowel binnen als buiten gebruiken, regen, hagel, wind of vorst geen probleem), Wit mat sticker vinyl (ook bestand tegen alle weersinvloeden) en binnenruit stickers (alleen bedrukking op de lijmlaag, de achterkant is altijd wit).

Een gedachte over “Dr. Sticker”

Reacties zijn gesloten.