Defenders met Black en Silver Pack

Land Rover Defender Silver PackLand Rover zal op de autoshow van Genève nieuwe opties voor de Defender aankondigen, waaronder een Black Pack en een Silver Pack. Het zijn uitbreidingen voor de in Engeland als XS bekende variant.

Deze krijgen lederen stoelen in drie verschillende kleurenschema’s (u kiest Ebony/Pimento, Ebony/Tan of Ebony/Lunar) met inzetten in het zachtere Windsor leder. Het lijkt wel een Range Rover. En inderdaad, dit leder is ook te vinden in de luxere uitvoeringen van de Discovery en Range Rover. Een andere optie is privacy glass op de zijruiten. De sidebars kunnen daarnaast in zilver worden uitgevoerd in plaats van alleen in zwart. Tot slot is de hemelbekleding in Alston zwart te bestellen.

Land Rover Defender Black PackDan het uiterlijk. Het dak wordt bij de Packs zo te zien uitgevoerd in Santorini Black. Bij het Silver Pack wordt op een aantal onderdelen Indus zilver gebruikt. Andere delen, zoals de grille, de lijst rondom de koplampen en de rand rond de wielkasten worden zwart gemaakt. Ook zien we stoere zwarte ‘Wolf’ velgen.

Bij het Black Pack is natuurlijk zoveel mogelijk in zwart, behalve de grille. Naar keuze zijn zwarte of alu lichtmetalen velgen mogelijk.