De modernste generatie SUV’s en crossovers van Chevrolet

Meerdere autofabrikanten hebben zich eraan gewaagd om ‘Sports Utility Vehicles’, kortweg SUV, te creëren. De uitvinder van dit model voertuig is echter Chevrolet, die in 1936 de Suburban op de markt bracht. Tot nu toe loopt Chevrolet nog altijd voorop als het gaat om de productie van deze terreinwagens. De splinternieuwe Captiva is nu al het boegbeeld van de Chevrolet-collectie: completer of praktischer is waarschijnlijk niet te verkrijgen.

De Captiva heeft de uitstraling van een stoere sportauto en ook onder de motorkap zijn er flink wat verbeteringen doorgevoerd in vergelijking met voorgaande versies. Dit maakt de wagen extra krachtig en een absoluut genot om in te rijden. Van de binnenkant zijn er drie zitrijen wat plaats geeft aan maximum 7 personen. Uw gezin kan er dus comfortabel in vervoerd worden maar ook als u een keer met een groep collega’s of vrienden ertussenuit gaat zult u het voordeel zien van een auto als deze. Brengt u geregeld spullen rond, dan kunt u de stoelen op eenvoudige wijze omklappen wat ruimte geeft voor een flinke lading vracht. Op het gebied van veiligheidsvoorzieningen ontbreekt er aan de Chevrolet Captiva niets. Met zes airbags, driepunts veiligheidsgordels en ISOFIX-bevestigingspunten voor de kleintjes is deze auto één van de veiligste voertuigen op de weg. En omdat elk huishouden andere wensen heeft kunt u de Captiva aanpassen met persoonlijke accessoires. U kunt o.a. kiezen voor fietsendragers, skidragers, dakkoffers, baby- of kinderzitjes etc.

Verder in het assortiment crossovers is onder meer de Orlando. Met de Orlando gaat het allemaal om flexibiliteit. Zo heeft u de keuze uit maar liefst 16 verschillende stoelcombinaties, zodat u zelf uw ideale opstelling samen kunt stellen. De auto komt in verschillende stijlvolle kleuren en ook het interieur is fraai en uniek met ruim voldoende hoofd- en beenruimte. Voor een SUV of crossover is er dus geen betere keus dan Chevrolet!

2 gedachten over “De modernste generatie SUV’s en crossovers van Chevrolet”

Reacties zijn gesloten.