Cobra delen nu in chroom, matzwart of titanium

Cobra finishesVoor Cobra Technology & Lifestyle is uw individualiteit belangrijk. Daarom is de gehele productreeks voor meer dan 200 SUV, minivan en pickup modellen nu leverbaar in drie finishes. In aanvulling op het populaire gepolijste stainless steel zijn de Cobra accessoires nu ook leverbaar in een matzwarte kunststof coating en in een coating met titanium uiterlijk. De onderdelen in matzwart kunnen daarnaast worden gespoten in bijvoorbeeld de voertuigkleur.

Op de website www.cobra-sor.com kunnen klanten hun auto met de gewenste accessoires configureren en de resultaten direct afdrukken.

Opel Mokka
Cobra accessoires Opel MokkaAls voorbeeld bekijken we de Opel Mokka. Hiervoor zijn roestvrijstalen beschermbeugels beschikbaar met een diameter van 60 millimeter. Zij zijn elastisch opgehangen, zodat zij kunnen meegeven bij een aanrijding. Hierdoor hebben ze ook de goedkeuring van de EU gekregen op het gebied van voetgangersveiligheid.

Buizen voor onder de deuren hebben een diameter van 80 millimeter en zijn voorzien van geïntegreerde zwarte opstapdelen. Ook deze buizen zijn er natuurlijk in staal, zwart en titanium.