Cobra accessoires voor Suzuki Vitara

 

Cobra pushbar treeplanken Suzuki Vitara 2015Cobra Technology & Lifestyle heeft een lijn accessoires ontwikkeld voor de nieuwe Suzuki Vitara. Ze bieden de Japanese SUV meer bescherming en stoere off-road looks.

De lijn van roestvast stalen componenten is beschikbaar in maar liefst drie finishes: verchroomd, titanium, en met een matzwarte coating.

Een belangrijk onderdeel is de Cobra Technology & Lifestyle pushbar. Deze is flexibel opgehangen en voldoet aan de strenge EU eisen voor voetgangersbescherming. Deze A-bar met een diameter van 60 millimeter kan optioneel worden voorzien van extra lampen. Twee verschillende sets ophanghaken zijn beschikbaar, waardoor de lampen zowel boven als onder de dwarsbalk kunnen worden gemonteerd.

Met een buisdiameter van 80 millimeter behoren de Cobra zijbuizen tot de dikste op er markt. Zij kunnen worden voorzien van uitsparingen met kunststof treeplanen, zodat het instappen wordt vergemakkelijkt.

Een alternatief voor de bekende buizen zijn de aluminium running boards die op de foto te zien zijn. Deze accessoires van hoge kwaliteit zijn met of zonder LED verlichting te koop. De LED verlichting oogt aantrekkelijk en verlicht eventuele plassen onder de auto.

Alle Cobra Technology & Lifestyle componenten beschikken over een garantie van 24 maanden. Zie voor meer informatie www.cobra-sor.com.