Cobra accessoires voor de Yeti

Cobra accessoires voor Skoda YetiCobra Technology & Lifestyle heeft een accessoirelijn gemaakt voor de gefacelifte Skoda Yeti. Het gaat om pushbars en ander buizenwerk, uitgevoerd in een dikte van 60 millimeter. Dat zorgt voor een solide uiterlijk. Tegelijkertijd zijn de pushbars conform de EU richtlijnen voor voetgangerbescherming.

De front brush guard is gemaakt van glanzend gepolijst roestvast staal. U kunt ook kiezen voor de wat minder opvallende CITYGUARD® brush guard. Deze zorgt voor een beschaafd uiterlijk, maar beschermt de voorzijde van de auto wel tegen krassen van onder andere trottoirbanden.

Om gemakkelijker in en uit het voertuig te komen hebben de ontwerpers en ingenieurs van Cobra Technology & Lifestyle op maat gemaakte rocker panel guards ontwikkeld. Ofwel sidebars. Zij zijn voorzien van opstapjes onder elke deur. Ook deze buizen zijn gemaakt van glanzend gepolijst roestvast staal, maar dan in een dikte van 80 millimeter.

Een volgend accessoire zijn de running boards met geribbeld stalen platen. Deze ziet u op bijgaande foto.

De achterkant van de auto kan worden voorzien van een buis van 42mm staal. Net als bij de brush guards is bescherming tegen kleine ongelukken het hoofddoel.

Ga voor meer informatie naar www.cobra-sor.com.