AutoRAI is van 13-23 april 2011

Het lijkt goed te gaan met de AutoRAI. Het grootste deel van de automerken in Nederland heeft zich ingeschreven. Zelfs BMW, maar ook Audi, Jeep, Land Rover, Mercedes, Porsche en Volkswagen. Voor de SUV liefhebbers is er dus genoeg te genieten. Bovendien barst de AutoRAI letterlijk uit zijn voegen met het Buitenpark: een avontuurlijk terrein met testbanen, demonstraties, een 4×4-trail en proefritten met elektrische auto’s.

Plus niet te vergeten de Special Events, het Klassieker Paviljoen en de zinderende Autovisie Supercar Paddock – groter dan ooit vanwege het 55-jarige jubileum van dit automagazine.

Na de enthousiaste reacties in 2009 keert ook GoMotor terug: het gemotoriseerde tweewielerevent als onderdeel van AutoRAI 2011. Met een groot aantal aangemelde motormerken, samen het overgrote deel van de motormarkt, zet de beurs ook met GoMotor een uitgebreid, uitnodigend en uitdagend overzicht neer.

De bezoeker kan gericht op zoek gaan naar de motor van zijn dromen, omdat de motoren worden gepresenteerd per marktsegment. Of het nu een toermotor, een sportmotor, een chopper of een offroader is, elk segment toont in één oogopslag wat de afzonderlijke merken op de verschillende gebieden in huis hebben.Scooters vormen eveneens een belangrijk onderdeel van GoMotor en hebben daarom hun eigen platform in de GoMotor-hal.

Op het buitenterrein kunnen bezoekers zonder rijbewijs op de motor stappen, onder het motto ‘Try the Bike’.

AutoRAI 2011 vindt plaats van 13 tot en met 23 april 2011 in Amsterdam.