Audi Q3 Trans China Tour 2011

De Audi Q3 Trans China Tour 2011 is pasgeleden gestart vanuit Beijing (Peking). Wat kan mij dat schelen, denkt u misschien. Weet dan dat China de grootste markt is voor Audi.

Het Duitse luxemerk is sinds 1988 actief in China, en maakt daar de Audi A4 L, Audi A6 L en Audi Q5 in Changchun. Ook de Audi Q3 zal daar in de toekomst gebouwd worden.

Terug naar de rally. Ongeveer 160 deelnemers delen het stuur van de Q3 gedurende 16 stages met een totale afstand van 5.700 kilometer. Uiteraard worden de kwaliteiten van de Audi Q3 getest in alle situaties, van druk stadsverkeer tot off-road ritten door spectaculaire berglandschappen.

De Audi Q3 Trans China Tour gaat zowel door de megasteden Beijing, Shanghai en Hong Kong als de omgeving van Shenzhen, waar we enorme hoeveelheden grote industrie vinden. Ook wordt het Chinese platteland bezocht, als ook  het Karstgebergte van  Guilin. Vier groepen deelnemers verdelen de route, waarbij elke groep vier dagen zal rijden.

Volgens Audi is de Q3 natuurlijk de perfecte auto voor een dergelijke tour, vanwege het sportieve karakter, de sterke en efficiënte motor en het uitstekende comfort. En dankzij de off-road functionaliteit voelt de compacte Audi SUV zich ook prima thuis op ruigere wegen en in slechte weersomstandigheden.

3 gedachten over “Audi Q3 Trans China Tour 2011”

Reacties zijn gesloten.