Audi Q3 Offroad Edition

Audi Q3 Offroad EditionOff-roaders zouden denken dat je een Audi Q3 offroad-vaardiger maakt door de velgmaat juist te verkleinen en grovere banden te monteren. Audi heeft daar heel andere ideeën over. Zij maken een Q3 Offroad Edition door het toevoegen van wat de marketingafdeling ‘stoere outdoor-accenten’ noemt. Zoals 19 inch velgen.

De Audi Q3 is vanaf nu namelijk leverbaar als stoere Offroad Edition. U herkent hem meteen, want de toch al krachtige lijnen van de Audi Q3 worden geaccentueerd door middel van tal van imposante offroad-kenmerken. Zo wordt de bumper aan voor- en achterzijde onderbroken door een roestvrijstalen bodemplaatbescherming, krijgen de wielen 19-inch dubbelspaaks velgen in offroad-design mee en zijn de verticale spijlen van de grille verchroomd.

De offroad-details komen op nog meer plaatsen terug. Ook de portierlijsten en spatbordranden zijn uitgevoerd in offroad-design. Als finishing touch contrasteren de blanke raamlijsten en dakrails met de metallic lak. En gaat u even offroad? Met de koplampreinigingsinstallatie is uw verlichting zo weer schoon. (Ja, dit is echt de perstekst van Audi. Wij van SUVLifestyle.nl verzinnen dit niet.)

De Audi Q3 Pro Line Offroad Edition is leverbaar vanaf 43.600 euro. Dat betekent dat de pakketprijs slechts 3.450 euro bedraagt, waarmee het klantvoordeel oploopt tot 47%.