Warn VR serie lieren

Warn USA heeft een nieuwe lijn lieren in het assortiment. Het gaat om de VR serie, wat staatvoor Vehicle Recovery. Volgens de fabrikant zijn deze lieren bedoeld voor de eerste koper en voor mensen die op zoek zijn naar een goedkopere lier dan wat Warn normaal kan bieden. Het is niet meer nodig te gaan shoppen bij Ramsey, Superwinch of Chinese fabrikanten. De VR8000 (met 8000 pond trekkracht) begint bij $399, en daar gaat momenteel nog $80 af omdat er een kortingsactie is tot 1 juli 2011.

De VR Series lieren hebben een laag profiel en een aparte controlekast bovenop de lier, waardoor  bevestiging op vrijwel elke auto mogelijk is. De krachtige motoren zijn betrouwbaar, hebben een lange levensduur en een planetaire overbrenging met drie trappen. Het ontwerp van de rem zorgt voor uitstekende controle tijdens het lieren. Opmerkelijk aan de VR serie is het uiterlijk in zwarte poedercoating. Dit zorgt voor een goede bescherming tegen roest en een aantrekkelijk uiterlijk. Uiteraard wordt elke Warn lier wereldwijd gegarandeerd.

Of deze lieren ook in de Benelux leverbaar zijn is ons momenteel niet bekend.

2 gedachten over “Warn VR serie lieren”

  1. Goeie zet! Eindelijk een betaalbaar assortiment er bij, terwijl toch de kwaliteit onder de Warn-vlag blijft. Moesten ze ook wel natuurlijk, want er zijn vrij veel concurrenten op de markt. En ondanks dat Warn BeNeLux claimt dat het marktaandeel te klein is voor deze tak van sport, het lijkt mij dat je dat marktaandeel niet nog eens wilt zien halveren… Ben benieuwd naar de serie, de funcionaliteit en de kwaliteit. We’ll see.. Dank voor deze posting Onno!

  2. Ik kwam deze Warn VR serie tegen op de site van een Amerikaanse 4×4 accessoirespecialist waar ik net een ARB lierbumper gekocht heb. En ARB diff covers. En OME schokdempers. Dat spul is nog niet eens gemonteerd en nu wil ik deze lier alweer… Hier in Amerika zeggen ze JEEP = Just Empty Every Pocket.

Reacties zijn gesloten.