4×4 Trailbreakers

trailbreakers4x4_logoDe 4×4 Trailbreakers zijn twee Nederlanders met een idee, een website en een blog. Steph Moorlag en Edwin Ruys proberen een avontuurlijke reisdocumentaire met een hoog 4×4 gehalte te ontwikkelen. De serie, mogelijk op web TV, zal waarschijnlijk gaan over een tocht door Australië met de bijbehorende informatie over natuur, cultuur en geschiedenis.

Het team zal bestaan uit een internationale groep avonturiers en experts. Het idee is om onderweg andere mensen een lift te geven. Deze mensen hebben bijvoorbeeld speciale kennis van het gebied of zijn anderszins interessant. De interactie tussen alle deelnemers aan de reis kan ook een real life soap gehalte hebben. Kijk voor meer informatie op de blog of de website van 4×4 Trailbreakers.

De heren lopen al een jaar of twee met het plan rond, maar sponsors staan blijkbaar nog niet in de rij. Ja, iemand anders laten betalen zodat je met je 4×4 door Australië kan rijden willen we allemaal wel. Wij van suvlifestyle.nl wensen hen in elk geval veel succes!