4WD Festival op 4 september 2016

4wdfestival2016-24WD Festival is in 2016 terug op de kalender na de vier eerder met succes georganiseerde edities. Op 4 september a.s. is het weer 4×4 genieten in Oss, op het mooiste stukje off-road van Nederland! Diverse standhouders, nieuwe modellen, rallyauto’s en Dakar Trucks, alsmede demo’s van divers pluimage, maken van de dag een enerverende happening. Je mag dit dan ook niet missen!

4×4 Stand & rally/Dakar kampement

Het standhoudersdorp kan je niet missen, want direct bij binnenkomst waan je je in een enorme 4×4 wereld. Hierna loop je langs de Vrij Rijden off-road baan en komen de gemiddeld 200 auto’s je (bijna) tegemoet; uiteraard zit er een hek tussen. Hierna vervoeg je je op het rally/Dakar kampement, waar diverse rallyteams laten zien hoe bijzonder deze wereld is. Tel daarbij op, dat een groot deel van deze voertuigen tenminste twee keer de baan op gaan, om spetterende demo’s te geven.

Catering

Door middel van diverse catering stands, komt de inwendige mens niks te kort. Ook de koffiestands, in volledige 4×4 uitstraling, zorgen voor een frisse en tevreden bezoeker en standhouder.

Trial

Voor de niet heftig geprepareerde 4×4’s organiseren we, samen met Stichting Jeebee, een aantal Trial proeven waar mensen zich voor kunnen inschrijven. Een vier- tot vijftal proeven, waarmee de deelnemers aan het eind van de dag heuse prijzen kunnen winnen.

Roan 4×4 Warrior Challenge demo

Dit zijn de serieus geprepareerde 4×4’s. Met hun auto bedwingen ze verschillende obstakels, onder druk van een tijdslimiet. De uitdagingen zijn uitgezet in proeven, die speciaal zijn ontworpen om de teams en hun voertuigen te testen op hun offroad vaardigheden en vindingrijkheid.

Muziek

Uiteraard wordt het 4WD Festival voorzien van een gezellige en gemoedelijke musicale ondersteuning.

Speciale aanbiedingen

Voor 4WD Magazine abonnees , maar ook voor leden van 4×4 clubs en overige tijdschriften waarmee we samenwerken. zijn er speciale toegangsprijzen. Met je eigen 4×4 kun je een Vrij Rijden (inclusief een entreekaart) afnemen. Een dergelijke ticket kan via de ticketshop op de website worden aangevraagd,

Praktische informatie

Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Entreetickets kosten € 4,50,- per persoon. In de voorverkoop heeft men een korting van €1,50 per kaartje,- en betaalt men slechts € 3,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Als je met je 4×4 de offroad baan op wilt, dan betaal je voor een Vrij Rijden kaart € 22,50, ook hier geldt een korting in de voorverkoop van € 3,-. Hierin zit een entreekaart begrepen.