4WD Festival 2012 dit weekend

Op 26 augustus 2012 zal 4WD Magazine, na een jarenlange afwezigheid, weer een editie van het roemruchte 4WD Festival organiseren. Ditmaal zal het plaatsvinden op het motorcrossterrein in Oss.

Het 4WD Festival wil een festijn zijn waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en –equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waarop alle facetten van autosport te zien zijn en alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’, muzikale omlijsting, etc. Dat alles maakt, dat het 4WD Festival voor jong en oud een complete dag 4×4-plezier is.

Met het doen herleven van het 4WD Festival wil 4WD Magazine, tesamen met haar reisorganisatie 4WD Travel, aan de vraag naar een landelijk 4×4-evenement voldoen.

Het 4WD Festival is GRATIS te bezoeken, na aanmelding via de website. Wel komt u er daar achter dat u moet betalen voor parkeren. Dat kan via iDeal, maar helemaal goed ging dat bij ons niet. Wel geld betaald, nog geen parkeerkaart? Wij zullen de organisatie erop aanspreken.